pondělí 4. března 2019

Olíviin výlet k protinožcům aneb čtyřicítka v kufru

Sabina, Dáša a její kufr plný knih
Olívie Úžasná odletěla do Austrálie. Bohužel, mě nechala doma. Jak to? Vše se stalo díky Dagmar Digma Čechové a facebookové skupině Odstartujte svoji knihu.

V lednu přišla Dáša s nápadem, že místo garderoby, kterou by si sbalila asi většina z nás, zabalí do svého kufru knížky pro Češky a Slovenky, které žijí za velkou louží v knižním nedostatku. Oslovila členy skupiny, a díky jejich příspěvkům, naplnila svůj jediný kufr čtyřiceti knihami.

Sama nechápu, jak se jí do povoleného 30 kg limitu mohly vejít, ale podle všeho (a Facebooku) měla ještě půl kila fóra;). A to vezla i nějaké to oblečení a hlavně dárky pro hostitele. Neuvěřitelné! Až budete někdy balit na daleké cesty, určitě se Dáši zeptejte, jak to dělá.;)




A tak si Olíviiny povídky poležely přes dvě desítky hodin v báječné společnosti knížek od dalších dvaceti autorů, aby doletěly do australského Perthu, opálily se na pláži, vyfotily se u klokanů a pozdravovaly ze stínu pod eukalypty. To se tak někdo má!

Doufám, že se všechny knížky mají u protinožců krásně a jdou z ruky do ruky jako debutantky na plese;)) A moc díky za podobné nápady a iniciativy – díky nim je život krásný a pestrý;)

P. S. Cestovatelky byly hodné, a jako správné kámošky (Olívie, Dáša i její kamarádka Sabina Zelená) mi poslaly z výletu fotky, tak jsem si řekla, že se s vámi o ně podělím;)






Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji vám za jakákoliv povzbuzení či výhrady. Obojí mne posouvá kupředu;)

Nová knížka Olívie Úžasné

NEJČTENĚJŠÍ POVÍDKY NA OUZASNA.CZ