čtvrtek 22. listopadu 2018

A co když je to láska? - nová knížka Olívie Úžasné

Pro mnohé z vás mám dobrou zprávu – knížka bude.😊 Dlouho to vypadalo, že ji letos nevydám, ale nakonec to pro vás několik čtenářek zařídilo a povzbuzovaly mě tak dlouho, až jsem neodolala😍.

Chtěla bych jim tímto poděkovat, že mi dodaly tolik potřebnou energii.

Magické datum, kdy bych si měla dovést knížky z tiskárny a začít balit objednané a uhrazené knížky do obálek, je 12. 12. 2018.

Je to na poslední chvíli, aby se k vám vůbec stihly dostat.

https://www.olivie-uzasna.cz/p/objednavka-knizky.html

Objednávat po tomto datu knížku pod stromeček již bude, bohužel, dost pozdě, ale může to být i hezký dárek na Valentýna😉.

Držme si palce, ať to vyjde a můžete si ji o svátcích číst vy i vaši přátelé ♡ Níže naleznete seznam povídek z knížky.


*****


SEZNAM POVÍDEK V KNÍŽCE

Čeká na vás více než 30 povídek na 240 stranách. Některé příběhy jsou nové: Právo na milence; Ať mě na rukou nosí!; Všechno je jinak, školní lásko...

Tentokrát všechny povídky v knížce nějak souvisejí s láskou - romantika, sex, první schůzky či rozchody a nové začátky.

Rozveď se, nebo...

Když milenka tlačí a on doufá, že odkládání je nejlepší řešení. Jenže ji podcenil. Je jen otázkou času, kdy a jak dá o sobě vědět manželce…

 

Právo na milence

Vlasta je poprvé v životě v lázních. Podlehne svodům Roberta, který ji přesvědčuje o tom, že každá žena má právo na milence, pokud si jí manžel dostatečně nevšímá?

 

Vzkaz od tvé lásky

Milada má dneska narozeniny. V rádiu pro ni vysílají vzkaz od milovaného člověka, který už několik měsíců nežije. Je to vtip, nebo dlouho připravované překvapení?


https://www.olivie-uzasna.cz/p/objednavka-knizky.html

 

Nápoj lásky se nesmí ředit

Běta miluje bylinky, lektvary a kouzla. Proto se o svatojakubské noci vydá hledat mandragoru do nápoje lásky k místní zřícenině hradu. Nic však nejde podle plánu. Roste tu vůbec? Kde přesně ji najít? Pomůže jí David?

 

Sexy za pár dní

Stačí si opakovat „jsem sexy, jsem sexy“, a stane se zázrak. Alespoň tak ji to učili na kurzu. Jenže teď to vypadá, jako by se proti ní všechno spiklo, a její vzhled má do „sexy“ hodně daleko. A to jde na své první rande. Opravdu postačí věřit a vytrvat v opakování mantry?

 

Dnes přicházím naposledy

Třicet let se tajně scházejí jednou za rok v hotelovém pokoji, ale co když je to tentokrát vážně naposledy?

 

Neříkej mi kolego!

Služební cesta s nafoukanou šéfkou není nic, o co by stál. Jenže cestou se může stát ledacos, i to, co by vážně nečekal.

 

Všechno je jinak, školní lásko

Je to už dvacet let, co se viděli naposledy. On ji miloval, ona odjela a vdala se v Itálii za hraběte. Teď je zpátky a chce si ho vzít. Co tak najednou? Mohou se mu školní sny splnit, nebo je to jinak?

 

Vražedná láska

Portýr našel pokoj plný krve, ale mrtvolu žádnou. Kdo bydlel na pokoji číslo 305? Šlo o vyřizování účtů, nebo je v tom láska?

 

Tajemství pro doktorku

Když se lékařce svěříte s tím, co se vám sice jen zdálo, ale máte z toho modřiny. Byl to opravdu jen sen, nebo něco horšího?

 

Tohle jsem si neměl přát!

O svatojakubské noci potkal na lesní cestě nahou ženu. Není tu náhodou – čeká na něj. Ale proč? A co teď s ní? Magická noc přináší mnohá překvapení a plní roztodivná přání…

 

Nikdy se jí nevzdám!

Nedokázal odejít od manželky kvůli dětem. Milence se to nelíbí. A co se stane, když najde odvahu a ten radikální řez skutečně udělá?

 

Vošahlíku, nešahej!

S VIP pacienty bývá potíž. Své o tom vědí i v domově U Tří růží. Pan Vosáhlo osahává sestřičky – nevybíravě, a hlavně všude. Manželka tomu nevěří a vyžaduje pro něj tu nejlepší péči. Ale jen do chvíle, kdy ji personál nechá nahlédnout pod pokličku své práce.

 

Ta s číslem šest

Chtěla být ta jediná – nezapomenutelná, svůdná a vdaná. Bohužel se ukázalo, že on už ženatý je. Ale když se jí o něm zdá zlý sen, rozhodne se mu ještě jednou napsat a varovat ho…

 

Jediná na světě

Pozvete si na grilovačku pár přátel a zjistíte, že vám manžela svádí dvacetiletá blondýna. Vyhodíte ji z oslavy? Uděláte ze sebe totální krávu a ztrapníte všechny kolem? Nebo není třeba dělat vůbec nic?

 

Tantrická bestie

Přijedete na kurz tantry a tam vám zakážou sex. Ale o ten mělo jít především, ne?

 

Pusa na titulku

Přítel ze školy napíše na svůj facebook podivný vzkaz. Za pár dní se s ním potká jen tak ve městě. Může mu pomoci, nebo je to pro ni samotnou příliš nebezpečné?

 

Ten s tebou nezestárne

Babička poznala z fotky, že to není parťák do života, ale ona nechce věřit. Firemní večírek jí rozváže oči…

 

Losos na růžovém pepři (bez pepře)

Michal rád vaří. Umí přesně sedm jídel. Dnes se učí jídlo osmé – balicí. V příručce je to napsané jasně – uvař lososa na růžovém pepři, a žena bude tvoje. Ale co když má zrovna tahle dívka jiné chutě?

 

Líná bejvalka

Spoustu let byla doma. Manžel nechtěl, aby pracovala, měla se starat o něj a o dcery. Splnila mu to a tak nějak zapomněla na sebe. Teď se rozhodl odejít a nechce platit, že je prý líná. Z čeho bude žít?

 

Nejsem drtička na chlapy!

Trapas se vám stane snadno – opijete se a napíšete šéfovi, že se vám líbí a chcete to s ním dělat. Ale jak z toho teď ven, když on zvoní na váš domovní zvonek a vy už jste střízlivá?

 

Svatba pod stolem

Na svatbu můžete jít v různých rolích – jako svědek, host, rodič nebo (bývalá) milenka… To poslední je případ naší hrdinky, která stráví skoro celou svatbu pod stolem. Proč? Co jí brání vylézt?

 

Víly přece nevržou

Každý by si chtěl vyfotit Vílí vodopády. Mají svoji atmosféru i kouzlo. Kdo se v nich vykoupe, stane se neodolatelným a najde lásku. Platí opravdu na každého?

 

Příliš dlouhé čekání na náhodu

Neviděli se deset let. A taková to byla láska. Jenže on chtěl děti, ona kariéru. Teď se potkali ve stejném hotelu. Je to náhoda?

 

Má nevěrná Věra

Přijede v noci domů ze služební cesty a v předsíni jsou cizí boty. Vlítne tam a udělá pořádek. Ale nějak mu tu chybí manželka…

 

Vídeňský valčík pro Annu

Anna napsala své přání do televizní show. Vypadalo to jako splněný sen, ale ona teď pláče. Co je špatně a dá se to nějak napravit?

 

Kdo se stěhuje?

To takhle doma pečete vánoční cukroví a přijedou stěhováci pro věci vašeho manžela. Omyl? Vtip kamarádů? Něco jiného? Ivanka se tomu rozhodne přijít na kloub, a začnou se dít věci…

 

Chci tvoje štěstí!

Může se to stát i vám. Jste šťastní a spokojení. Jen si tak jedete tramvají, dostanete pár otázek a najednou přijde rána. Ale proč? Za co?

 

Můj manžel prasák

Nikdy by nevěřila, že to udělá. Jedou na hory a vezmou s sebou milenku jejího manžela, a ještě lžou dětem. Proč to dělá? A je z toho cesta ven?

 

Tentokrát chci já!

Manželská hádka o peníze. Už to tu bylo stokrát! Kdo víc utrácí a za co? Kdo na to má větší právo? Je důležitější gauč, nebo kultura? Má to vůbec řešení?

 

Ať mě na rukou nosí!

Sešla se s ďáblem a podepsala úpis. Přála si jediné – být štíhlá tak, aby ji mohli muži na rukou nosit. Jak se jí změní život, když se přání splní? Přinese jí tahle změna vytouženou lásku?


To se mi líbí! Chci si číst.-)


https://www.olivie-uzasna.cz/p/objednavka-knizky.html


Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji vám za jakákoliv povzbuzení či výhrady. Obojí mne posouvá kupředu;)

Nová knížka Olívie Úžasné

NEJČTENĚJŠÍ POVÍDKY NA OUZASNA.CZ