čtvrtek 22. listopadu 2018

Na Facebooku už nevidím vaše povídky. Co s tím?

Také se vám to stalo? Bohužel, nejste sami. Facebook velmi snížil dosahy příspěvků, které chceme, a jako "kompenzaci" navýšil počet sponzorovaných příspěvků (tj. reklam) na našich profilech.

Pokud nechcete o povídky Olívie Úžasné přicházet, máte několik možností, a nejen Facebookových:




1) Nastavte si častější zobrazování Olíviiných příspěvků na FB

 Stačí kliknout na https://www.facebook.com/ouzasna/ a pod horní fotografií najít odkaz SLEDUJI (viz obrázek). Toto menu rozbalíte a vyberete variantu ZOBRAZIT JAKO PRVNÍ. Pak už byste neměli o žádnou povídku přijít.

A nezapomeňte, prosím, povídky sdílet a komentovat. Sdílení a komentáře FB vnímá jako nejvyšší projev zájmu a příspěvky se tak dostanou k více lidem, včetně vás. Děkuji!

2) Registrujte se do emailu tady na webu

Pole pro zadání emailu najdete vpravo vedle tohoto článku. Pozor! Je třeba učinit i druhý krok – potvrdit žádost o zasílání ve své emailové schránce.

Stačí otevřít email od FeedBurner a kliknout na odkaz v něm. Potvrzovací email je, bohužel, v angličtině, a já jeho obsah nemohu ovlivnit. Ale funguje spolehlivě a další emailové zprávy už budou česky. Pokaždé, když vyjde nový příspěvek na blogu, přijde vám do schránky automaticky email s informací a odkazem.

 

3) Choďte na web pravidelně

Asi nejobtížnější varianta na zapamatování;) Doporučuji čtvrtek odpoledne nebo pátky, protože ne vždy stihnu dát povídku na blog hned ve čtvrtek ráno, a pátek je tak jistota;). Pokud máte elektronický kalendář, můžete si čtení blogu zapsat jako opakující se událost;)

*****

Děkuji vám všem, kteří čtete povídky Olívie Úžasné, posíláte mi milé dopisy, nebo píšete povzbuzující komentáře. Vážím si toho! ♡


https://www.olivie-uzasna.cz/p/knizka-2.html

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji vám za jakákoliv povzbuzení či výhrady. Obojí mne posouvá kupředu;)

Nová knížka Olívie Úžasné

NEJČTENĚJŠÍ POVÍDKY NA OUZASNA.CZ